AGGR-PHOTOGRAPHY

By: ZaminOmar Personal Photoblog

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 15-Mar-2008 00:00 Email | Share | Bookmark
REUTERS/Mohamad Zamin Omar (MALAYSIA)

reuters/MOHAMAD ZAMIN OMAR(MALAYSIA)
full time photographer.

coverage : unlimited,around da world.


>>YM>>azroy_kirana_muzaini
>>shoot mostly "EVERYTHING"

>>specialize in
- wedding photography
- modeling
- events
- sport
- commercials
- convocation
videography
- photografer tambahan bagi company yg berminat jika saya free dan kena bayarannya.
- & etc
>>need my service?just email me or call...


DEAR ALL CUSTOMER : Sekiranya ingan membuat tempahan perkhidmatan AGGR boleh call terus d 017-5999914 ataupun email di zaminomar@gmail.com
AGGR juga menerima sebarang gambar untuk diedit..custom frame/direct print to CD/DVD/tempahan album & custom bag.


SYUKUR alhamdulilaah....setelah 3 kali sy cuba menembusi gerbang REUTERS....hari ini penuh bermakna dalam hidup saya.....Hari paling indah untuk saya & yong.SYUKUR...1 gambar sy memasuki on YWN....dan 2 keping memasuki news on yahoo...yang best ny.....perkataan ni REUTERS/Mohamad Zamin Omar (MALAYSIA)
.....

ceritanya bermula disini....dah lama sy nak contac abang zainahabdhalim reuters malaysia setelah perjumpan pertama dengan kwn2 dahulu....name kad hilang....mintak kat kawan number fon .....dia xnak kasik.....xkisah lah.....sy menanam nekad untuk mencari juga bagaimana sy nak cuba contac abg zainal....alhamdulillah....sy dapat juga...tp segan lg nak fon....sbb siapalah sy ni nak contac PRO peringkat dunia.......
nak di jadikan cerita....semalam sy perlu pergi ke area komtar pagi (pukul 10-10.30am)....on da way dalam perjalanan....yong menemani sy...dia cuti hari ni.....dia beli sedikit makanan pagi & paper METRO....dlm perjalanan....sambil membaca akhbar...yong menunjukkan news yg mengatakan petang ni ada perarakan kat area komtar....(dlm hati....peluang nie)....sy call MEAN...yg "baik dgn abg zainal kita....dan pic mean(ANTARA OTAI TERNAMA)...mean keja...xdpt p...tp dia tau.....lepas 2...tpikir...sy pun call abg zainal....tanya punya tanya....abg zainal x tau...tp kalo betul ....dia nak gambar....

...dpendekkan cerita...selain gambar event/wedding,sport...seingat sy ...sy x pernah menceburi diri dlm bidang lain....ini adalah kali pertama sy cuba & beranikan diri keluar KE DUNIA BARU....gambar rusuhan plak 2....cuak gak laa....dlm kepala kosong....abg zainal ada bg guide sket2...tp sy still blur2 sbb ctc melalui HP jerk.....dok ikut gambar reuters lama dah....

....time shoot 2....terasa susah...tp rasa....sy mula kenal jiwa saya.....sy happy....walau 1st time....rasa minda terbuka..tercabar....
...hari ni sy sepatutny pergi wedding kawan di SIK kedah...xjadi last minit kerana sbb2 tertentu...kecewa gak...so nak kuar g tgk wayang....sebelum keluar....sy gatal tgn buka wsite spt biasa....skali 3 pic sy masuk..pic yong belum dapat lg.....tp kami happy sama2....terkejut gak..xsangka....sbb abg zainal x ckp pic 2 masuk...mungkin dia BZ....

...apa pun sy betul2 mengusapkan terima kasih kepada YONG.....xkalo ...sy x tau kejadian rusuhan 2 semalam...& thanks a lot juga pada abg zainalabdhalim....memberi peluang & kepercayaan kepada sy budak mentah ni......langkah pertama sy KE DUNIA BARU.........finally.....i love this word....finally...ada gak gelaran REUTERS/Mohamad Zamin Omar (MALAYSIA)






© All rights reserved.




*Mohamad Zamin Omar*
AGGR-PHOTOGRAPHY
www.zaminomar.com ®
-Principal Photographer/Designer/Bos-
B-2-14 Rumah Pangsa Kg.Melayu
11500 Air Itam
Pulau Pinang.
email : zaminomar@gmail.com
YM: azroy_kirana_muzaini
Hp: +6.017-5.9999.14 / +6.019-640.55.16



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net