AGGR-PHOTOGRAPHY

By: ZaminOmar Personal Photoblog

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 25-Sep-2007 00:00 Email | Share | Bookmark
PERKAHWINAN MASRI & AIDA KG.MELAYU.PENANG







full time photographer.
coverage : unlimited,around da world (kalo kena dgn bayarannya laa)


>>YM>>azroy_kirana_muzaini
>>shoot mostly "EVERYTHING"
>>specialize in
- wedding photography
- modeling
- events
- sport
- private investigator(photography only)
- commercials
- convocation
- photografer tambahan bagi company yg berminat jika saya free dan kena bayarannya.
- & etc
>>need my service?just email me or call...

ADDITIONAL SERVICE:
make-up freelance
jahitan manik & baju....
berinai....
pelamin & deco...
baju pengantin..
dulang hantaran...

DEAR ALL CUSTOMER : Sekiranya ingan membuat tempahan perkhidmatan AGGR boleh call terus d 017-5999914 ataupun email di zaminomar@gmail.com



nampak mcm kening ziana x?

da 4 jam ternganga nehhhh..

askar2 bersedia...."king" kita nak sampai dah(aku lak yg jdi garang)...

betul ker king 2 garang???eeeee takotttttttt...

nii lah king 2...."abg...senyom lah sket....kita raja hari ni""abg sakit perut laa syg"

"pasai syg kat ayg...abg senyum gak lah""ha'ah...cam gitu laa"

"bang long!!!lawa laa isteri abg....pandai pilih"

hehehe....betul mmg lawaaaaaaaaa

ehhh...yer ker???....makasih makasih....

mengantok aih....asyik semua puji dia ja...aku??(pakcik aku ni pesal lak)

haiya masri...lu mmg hensem...luit manyak....ala bagus......

haiya apek...wa tau...(baru aku leh senyum sat)




Quote:
ermm...pe dia...nak ikuti sambungan cita nie??best?ni laa yg dikatakan candid story..
kalo anda terpikat & berminat....silalah menghubungi saya utk majlis perkahwinan anda atau sesiapa sahaja utk dijadikan 'cerita hidup'





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net